MBO-diploma

Vijftien studenten nemen MBO-diploma in ontvangst

Op 31 januari 2019 vond de diploma-uitreiking plaats. Een vijftiental studenten mochten deze avond hun MBO-diploma logistiek op niveau 1 en niveau 3 in ontvangst nemen. In de niveau 3 opleiding werden mensen van Abbott, Boston Scientific en Medtronic samen opgeleid. Een resultaat dat alleen maar gerealiseerd kon worden door het unieke samenwerkingsverband van beyond.

Een van de ambities van beyond is het verder professionaliseren van het vak logistiek in de MedTech branche. Daarvoor zijn er samen met participatiepartners uit het onderwijs een aantal opleidingstrajecten ontwikkeld.
Beyond draagt hiermee niet alleen bij aan de ontwikkeling van het vak, maar biedt ook meer perspectief en carrièremogelijkheden voor de mensen werkzaam in de sector.

Nu is het tijd voor drie compleet nieuwe klassen. Op naar de volgende diploma-uitreiking!