Arbeidsmarkt, best practice, medische logistiek, perspectief op werk, beyond, beyond medtech

In beyond werken bedrijfsleven, overheid en onderwijs samen om Limburg als logistieke medical device regio nog verder te versterken op de arbeidsmarkt. Dit doet beyond middels het aanbieden van diverse opleidingstrajecten gericht op het uitbreiden van logistieke competenties van medewerkers, kennisdeling, innovatie en professionalisering.

Perspectief op Werk
Beyond presenteert zich dan ook regelmatig aan de arbeidsmarkt als best practice. Een recent voorbeeld is tijdens de aftrap van ‘Perspectief op Werk’, waar beyond zich als één van de best practices presenteerde. Perspectief op Werk is een Zuid-Limburgs intersectoraal arbeidsmarkttraject.

Kennisregio voor de Medtech industrie
Het grote aantal MedTech en medical supply chain bedrijven dat gevestigd is in Limburg zorgt voor een continue vraag naar hoogwaardige logistieke diensten, en dus ook naar voldoende opgeleide en competente medewerkers voor de arbeidsmarkt. Door de positionering van Limburg als kennisregio voor de MedTech industrie te versterken, worden er nieuwe kansen gecreëerd en wordt niet alleen de medisch-logistieke sector aantrekkelijker, maar ook de regio zelf!

Het doel van beyond
Ons doel is het aantrekken, behouden en ontwikkelen van het logistieke talent voor de Medische Logistiek in Limburg! Dit gebeurt onder meer met opleidingstrajecten gericht op logistieke competenties van medewerkers en door kennisdeling, innovatie en verdere professionalisering van het vakgebied. Met beyond hebben MedTech bedrijven direct toegang tot een actief platform waarmee u het beste uit uw medical supply chain kunt halen.