Abbott, beyond partner, nieuws, beyond, medische logistiek

Afgelopen februari was het zover. De uitreiking van de ‘Top Employer 2020’ award. Wij zijn dan ook super trots dat onze partner Abbott deze award heeft gewonnen!

Uit het grondige onderzoek is gebleken dat Abbott uitstekende arbeidsomstandigheden biedt, talent koestert en ontwikkelt op alle niveaus van de organisatie. Op HR-gebied komt Abbott naar voren als een leider die zijn personeelsbeleid voortdurend blijft ontwikkelen en optimaliseren!

Het certificeringsproces
De certificering vindt plaats in diverse stappen:
– HR Best practices Survey: Een uitgebreide analyse van de arbeidsvoorwaarden
– Validatie en audit: Intern en extern onderzoek bevestigen de geldigheid en nauwkeurigheid van de informatie en gegevens
– Certificering: de organisatie voldoet aan de internationale standaard die vereist is bij de certificering.

Een baan met toegevoegde waarde

Abbott is een wereldspeler op het gebied van gezondheid, en streeft ernaar mensen niet alleen een langer, maar ook een beter leven te geven. Bij Abbott werken wereldwijd circa 99.000 mensen in 150 landen aan een divers portfolio op het gebied van farmaceutische producten, voedingssupplementen, diagnostische middelen en apparatuur.

Bij Abbott heb je de mogelijkheid een positieve impact op de wereld te creëren in een uitdagende baan met toegevoegde waarde. Je maakt deel uit van een zeer succesvolle en alom gewaardeerde organisatie die bepalend is voor de toekomst van gezondheid. Realiseer je potentieel!

Abbott: Top Employer 2020!